# 48

Butlletí del Centre de la Propietat Forestal

Notícies i comunicacions d’interès per a la planificació i la gestió forestal privada

Centre de la Propietat Forestal. ISSN: 2014-5004

Logotip del Centre de la Propietat Forestal
Dilluns, 07 de maig de 2018 Imprimeix | Butlletins anteriors

::Actualitat

Logo_climark
 
Ja ha sortit publicat el primer Butlletí de notícies del projecte LIFE CLIMARK, corresponent al mes de maig de 2018, consulteu-lo.
 
Butlletí número 1 (LIFE CLIMARK) - Maig de 2018
 
 
SUBSCRIVIU-BOS AL BUTLLETÍ DE NOTICIES LIFE CLIMARK
 
Si us subscriviu al butlletí de notícies, rebreu en el vostre correu electrònic les notícies i novetats que s'aniran publicant al llarg de la vigència del projecte i podreu estar al dia de totes les novetats i actualitzacions de la seva pàgina web.
 
 
Amunt

::Agenda

Barcelona, 12 de juny de 2018

El canvi climàtic representa una sèria amenaça per a la conservació de les sureres, la producció sostenible de suro i la cadena de valor lligada a aquest producte. Entre les principals amenaces que ja estan afectant a les sureres cal destacar: la menor vitalitat i productivitat causada per un major estrès hídric, l'augment de les plagues, especialment el corc del suro (Coraebus undatus) i la major frecuència de grans incendis forestals.

En aquest contexte, és necessari incorporar en la gestió noves tècniques i metodologies per, des d'un enfocament integral, millorar les capacitats d'adaptació al canvi climàtic d'aquest tipus de boscos, objectiu que s'ha abordat des del projecte LIFE+SUBER.

Durant la jornada s'exposaran i debatran les experiències sobre l'aplicació de models innovadors de gestió forestal i els avenços en el control del corc del suro, a més de debatre sobre els reptes i les oportunitats del suro a nivell local i mundial.

La jornada s'adreça principalment a silvicultors, gestors forestals, tècnics professionals de la investigació forestal i de la indústria surera.

Inscripcions
La inscripció a la jornada és obligatòria per a tots els assistents.

Cal emplenar el formulari d'inscripció que trobareu en el programa i retornar-lo per qualsevol d'aquests mitjans de comunicació:

Captura

O bé emplenant el formulari online que trobareu a través de l'enllaç següent: https://goo.gl/a4o12P

Lloc de realització
Sant Pau Recinte Modernista
Carrer Sant Antoni Maria Claret, 167. Barcelona

Jornada suber

Amb el suport de:

COMPOSICIO LIFE SUBER   LIFE (COLOR)

© Generalitat de Catalunya