# 43

Butlletí del Centre de la Propietat Forestal

Notícies i comunicacions d’interès per a la planificació i la gestió forestal privada

Centre de la Propietat Forestal. ISSN: 2014-5004

Logotip del Centre de la Propietat Forestal
Dimarts, 13 de juny de 2017 Imprimeix | Butlletins anteriors

::Actualitat

El DOGC núm. 7371, de 17 de maig, publica la Resolució ARP/1037/2017, de 8 de maig, per la qual es dona publicitat a l'Acord del Consell Rector del Centre de la Propietat Forestal de convocatòria de les subvencions per a la contractació d'assegurances forestals per a l'any 2017 (ref. BDNS 345927).

Termini per a la presentació de sol·licituds: del 18 de maig al 31 de juliol de 2017

Sol·licitar la subvenció

 

Amunt

::Agenda

Jornada tècnica: Gestió forestal i desenvolupament rural en la Xarxa Natura 2000

Jornada tècnica del Projecte LIFE Renaix el Bosc, on es presentaran els resultats finals del projecte i les propostes de bones pràctiques de gestió d'hàbitats en la xarxa Natura 2000 aplicades durant el projecte. Es comptarà també amb la presència d'experts d'altres projectes LIFE i de propietaris forestals i ramaders locals i tècnics de l'administració, entre d'altres.

Lloc de realització
Divendres 16 de juny
Casa Social
Av. Llosar, 21
12150 - Vilafranca del Cid (Castelló)

Dissabte 17 de juny
Alberg La Parreta
Carretera CV-15, km. 3
12150 -Vilafranca del Cid (Castelló)

Inscripcions
Completa el formulari d'inscripció a: http://arcestudi.es/liferenaixelbosc/ o bé enviant un correu electrònic a l'adreça: difusio.natura@gmail.com

Més informació
Telèfon: 650 530 877 - http://www.facebook.com/GVA-Life_Renaix-el-Bosc-1396050607302346/

Amunt

::Publicacions

Us presentem la Guia dels criteris de classificació de la fusta en peu de Catalunya. La Guia, editada en el marc del projecte europeu LIFE DEMORGEST, és una eina pràctica que permet als gestors de les forests i a les empreses de treballs forestals establir uns criteris clars i senzills per classificar la fusta dels arbres en peu i en faciliti la distribució i comercialització posterior.


Us podeu subscriure de forma gratuïta a la recepció de les fitxes tècniques del CPF. Per a fer-ho poseu-vos en contacte amb el CPF enviant un correu electrònic a l'adrça: cpf@gencat.cat.

El Codi de Bones Pràctiques en l’organització de curses i marxes per muntanya neix amb la vocació d’esdevenir un document de referència per a totes les parts implicades sobre els requeriments que les curses i marxes de muntanya haurien de tenir en compte per portar-se a terme de forma responsable i sostenible. En aquest sentit, el Codi s’adreça no només a corredors, empreses que es dediquen a l’organització d’activitats esportives a la muntanya, espònsors i altres agents implicats en l’organització de curses, sinó també als actors del territori on aquestes es desenvolupen, com ara ajuntaments i altres administracions locals, associacions de propietaris forestals, òrgans gestors d'espais naturals o ens de promoció turística.  És per això que el procés d’elaboració del Codi ha comptat amb la participació d’un ampli ventall d’actors i organitzacions, que fan del document una proposta transversal i de consens.

© Generalitat de Catalunya