Accés al contingut Accés al menú de la secció
Inici  > Jornada forestal de Sant ...
 
Dimecres, 06 de setembre de 2017

Jornada forestal de Sant Francesc 2017. Gestió forestal conjunta al Montnegre

Sant Celoni, 4 d'octubre de 2017


Destinataris

La jornada s'adreça a propietaris/àries i gestors/es de les forests i a professionals en general del sector forestal.

Presentació

El 58,5% de la superfície privada de Catalunya està constituïda per finques menors de 100 ha. Aquesta atomització de la propietat pot comportar uns costos fixes elevats dels treballs forestals i dificultar la concentració en el temps i en l’espai del volum dels productes forestals obtinguts, repercutint en el preu final de la fusta en el mercat.

Per promoure la gestió forestal en finques privades s’han constituït a Catalunya diferents associacions de propietaris forestals, entitats sense ànim de lucre que promouen la gestió i la venda dels productes forestals de forma conjunta.

L’Associació de Propietaris del Montnegre i el Corredor n’és un bon exemple. Aquesta associació, que enguany celebra 25 anys, treballa per la gestió associada de les finques del massís del Montnegre i el Corredor i agrupa al voltant de 150 propietaris.

Al llarg de la jornada coneixerem com funciona l’associació de propietaris i ens endinsarem en el massís del Montnegre, on es tractaran diferents aspectes sobre la gestió de l’alzinar i el roure africà, incidint en les fortaleses i les dificultats de la gestió associada.

Inscripcions

Us hi podeu inscriure retornant per correu, fax o correu electrònic la butlleta d'inscripció que trobareu en aquesta pàgina o bé trucant al Centre de la Propietat Forestal.

En finalitzar la jornada es farà un dinar, l'assistència al qual és de lliure elecció. A l'hora de fer la vostra inscripció confirmeu també la reserva, atès que la capacitat de la sala és limitada. Preu del dinar: 20 €.

Telèfon: 93 574 70 39 - Fax. 93 574 38 53
Correu-e: cpf@gencat.cat (Persona de contacte: Elizabeth Fernández)

Termini: 25 de setembre de 2017