Accés al contingut Accés al menú de la secció
Inici  > Convocatòria de contractació ...
 
Dimarts, 19 de setembre de 2017

Convocatòria de contractació d'una plaça d'enginyer/a tècnic/a forestal, grup 4

Termini de presentació de sol·licituds: 28 de setembre de 2017


Convocatòria per a la provisió d'una plaça d'enginyer/a tècnic/a forestal, personal laboral, grup 4, al Centre de la Propietat Forestal

El Centre de la Propietat Forestal del Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació ha de cobrir un lloc de treball d'enginyer/a tècnic/a forestal, categoria grup 4, amb caràcter indefinit, d'acord amb les dades que s'espefiquen al text de la convocatòria que es troba al peu d'aquesta pàgina.

Forma en què s'ocuparà el lloc de treball: contracte indefinit amb incorporació l'1 de novembre de 2017.

Les persones interessades que reuneixin els requisits que es detallen a la convocatòria han de presentar el seu currículum personal a l'adreça electrònica: rrhh.cpf@gencat.cat fins al 28 de setembre de 2017, inclós.

Per agilitar la gestió dels currículums indiqueu en l'assumpte del correu la referència següent: ARP-17/COGNOMS i NOM

És imprescindible que en el text del correu feu constar les dades següents: NIF, cognoms i nom, titulació, tipus de vinculació, departament d'adscripció, telèfons de contacte i correu electrònic.

Atès el volum de candidats que es presenten a les ofertes de treball d'aquesta empresa, només es podrà garantir una resposta individualitzada a aquelles persones que siguin entrevistades.