Accés al contingut Accés al menú de la secció
Inici  > Jornada tècnica: 15 anys de ...
 
Dijous, 11 de maig de 2017

Jornada tècnica: 15 anys de transferència tecnològica a Catalunya

Barcelona, dijous 25 de maig de 2017


Presentació
Des de l'inici del Pla Anual de Transferència Tecnològica (PATT) s'han realitzat prop de 6.000 activitats de divulgació i transferència, que han seguit una mitjana de 20.500 persones cada any. En el marc d'aquestes activitats s'han donat més de 19.000 ponències -en sales i a camp-, de contingut teòric, pràctic, visites, exposició d'experiències i casos d'èxit, etc.

El PATT al llarg d'aquests 15 anys, sobre la base del treball en xarxa, ha esdevengut el punt de trobada d'entitats, administracions, universitats, organitzacions de productors, sindicats i empreses del sector per col·laborar amb el propòsit de mantenir informat al sector agrari, agroalimentari i forestal i del medi natural sobre les darreres novetats tecnològiques, tècniques de maneig, estratègies empresarials, experiències d'èxit, normativa tècnica i sanitària, entre d'altres.

Aquesta jornada, com a acte central de commemoració d'aquest 15è aniversari, donarà a conèixer l'evolució de la transferència tecnològica a Catalunya i analitzarà el futur de la transferència tecnològica del sector agroalimentari a Catalunya.

Organitza
Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació

Lloc de realització
Sala Prat de la Riba
Institut d'Estudis Catalans (IEC)
Carrer del Carme
08001 Barcelona

Inscripcions
Servei de Preinscripcions a jornades del PATT del portal RuralCat: www.ruralcat.net/preinscripcionspatt
Bústia del PATT: patt.daam@gencat.cat
Telèfon: 93 304 67 29

15 anys de PATT