• Imprimeix

Servei d'avisos per SMS

Els camps marcats amb * són obligatoris.

Subscripció al servei d'avisos per SMS

El Centre de la Propietat Forestal (CPF) us ofereix un servei de comunicació directa que us permet rebre missatges de text a través del vostre telèfon mòbil (SMS) sobre temes que prèviament hagueu sol·licitat.

Si voleu connectar-vos als nous canals de comunicació del CPF, cal que ompliu el formulari i indiqueu els temes amb relació als quals voleu rebre informació.

Dades del servei
Dades personals

Temes
Dades del mòbil

Subscripció al servei d'avisos SMS

Informació bàsica sobre protecció de dades


Responsable: Centre de la Propietat Forestal
Finalitat: Gestió de la subscripció
Legitimació: Execució d’un contracte
Destinataris: No se cediran dades a tercers, tret que sigui obligació legal
Drets: Accedir a les dades, rectificar-les, suprimir-les, sol·licitar-ne la portabilitat, oposar-se al tractament i sol·licitar-ne la limitació.

Per a més informació, consulteu la documentació annexa al final del document


Informació addicional o detallada

Qui és la persona responsable del tractament de les vostres dades?

Identitat: Centre de la Propietat Forestal
Adreça postal: Finca Torreferrussa, ctra. de Sabadell a Santa Perpètua, km 4,5, apartat de correus 240, Santa Perpètua de Mogoda, Barcelona
Telèfon: 935747039
Adreça electrònica: lopd.cpf@gencat.cat
Delegat de Protecció de Dades: Finca Torreferrussa, ctra. de Sabadell a Santa Perpètua, km 4,5, apartat de correus 240, Santa Perpètua de Mogoda, Barcelona (dpd.cpf@gencat.cat)
Contacte DPD: Juan Porras Jurado (dpd.cpf@gencat.cat)

Amb quina finalitat tractem les vostres dades personals?
Al Centre de la Propietat Forestal, tractem la informació que ens faciliten les persones interessades amb la finalitat de gestionar l’enviament de la informació que ens sol·liciteu.

En cap moment, no es realitzen perfils comercials ni es prendran decisions automatitzades sobre la base d’aquestes dades.

Quant de temps conservarem les vostres dades?
Les dades personals proporcionades es conservaran mentre la persona interessada no en sol·liciti la supressió.

Quina és la legitimació per al tractament de les vostres dades?
La base legal per al tractament de les vostres dades és l’execució del contracte de subscripció al avisos SMS que ens heu sol·licitat.

A quins destinataris es comunicaran les vostres dades?
Les dades no es comunicaran a terceres parts, inclosos tercers països o entitats. Tret que hi hagi obligació legal.

Quins són els vostres drets?
Qualsevol persona té dret a obtenir confirmació sobre si al Centre de la Propietat Forestal estem tractant dades personals que la concerneixen, o no.

Les persones interessades tenen dret a accedir a les seves dades personals i a sol·licitar la rectificació de les dades inexactes o, si escau, sol·licitar-ne la supressió, entre altres motius, quan les dades ja no siguin necessàries per a les finalitats per a les quals es van recollir.

En determinades circumstàncies previstes a l’article 18 RGPD, les persones interessades poden sol·licitar la limitació del tractament de les seves dades. En aquest cas, únicament les conservarem per exercir o defensar reclamacions.

Les persones interessades poden oposar-se al tractament de les seves dades amb finalitats de màrqueting, inclosa l’elaboració de perfils. El Centre de la Propietat Forestal deixarà de tractar les dades, tret d’obligacions legals o per exercir o defensar possibles reclamacions.

En virtut del dret a la portabilitat, les persones interessades tenen dret a obtenir les seves dades personals en un format estructurat d’ús comú i lectura mecànica i transmetre-les a una altra persona responsable.

Com podeu exercir els drets?
Mitjançant escrit adreçat al Centre de la Propietat Forestal, Finca Torreferrussa, ctra. de Sabadell a Santa Perpètua, km 4,5, apartat de correus 240, Santa Perpètua de Mogoda, Barcelona.

Mitjançant escrit a l’adreça electrònica lopd.cpf@gencat.cat.

Quines vies de reclamació hi ha?
Si considereu que els vostres drets no s’han atès adequadament, teniu dret a presentar una reclamació davant l’Autoritat Catalana de Protecció de Dades.