Accés al contingut Accés al menú de la secció
Inici  > Serveis i tràmits  > Clauer idCAT
 

L'idCAT: la identitat digital per a la ciutadania

L'idCAT és la identitat digital avançada que assegura la integritat i la confidencialitat de les transaccions electròniques, garantint la identitat dels ciutadans i ciutadanes mitjançant una signatura electrònica.

L'Agència Catalana de Certificació (CATCert) emet el certificat digital idCAT a través de les seves més de 200 entitats de registre idCAT, una de les quals és el Centre de la Propietat Forestal.

L'objectiu és garantir que els ciutadans i ciutadanes puguin tramitar telemàticament amb tota la seguretat jurídica i tècnica quan s'han de relacionar amb les administracions públiques, tant d'àmbit català com estatal.


Com es pot obtenir el clauer idCAT?

El clauer idCAT s'entrega als ciutadans i les ciutadanes de forma gratu��ta en el moment de validar les seves dades personals a qualsevol entitat de registre idCAT. Prèviament al lliurament del clauer, cal que el ciutadà o ciutadana hagi sol·licitat una identitat digital (idCAT) a travès del seu lloc web (www.idcat.cat).

Aquests dispositiu també s'entregarà gratuïtament als ciutadans que ja tinguin un idCAT en programari, a qualsevol entitat de registre adherida al projecte.


Data d'actualització: 22.03.2012