Accés al contingut Accés al menú de la secció
Inici  > L'Organisme  > Identificació corporativa
 

Identificació corporativa

El Programa d'identificació visual (PIV) és el manual que conté les normes gràfiques de senyalització i identificació visual de la Generalitat de Catalunya. El Programa posa les normes a disposició de tothom, així com un seguit d'exemples d'aplicacions de la marca de la Generalitat, dels seus departaments, i dels organismes, entitats i empreses públiques que s'hi adscriuen.

La identificació visual de la Generalitat de Catalunya és un dels elements bàsics de la seva identitat corporativa, del conjunt d'elements que la singularitzen i la identifiquen davant de la ciutadania i de les altres institucions públiques i privades. Per això, l'Administració de la Generalitat aplica el Programa d'identificació visual en el procés de realització de qualsevol disseny o redisseny relacionat amb la identitat visual de la institució. En la comunicació institucional de la Generalitat, per tant, només es poden utilitzar les marques i identificacions pròpies que estiguin recollides en el Programa.

El PIV és accessible a través d'Internet i recull tota la normativa actualitzada, ja que els mitjans telemàtics permeten incorporar-hi les modificacions en qualsevol moment. Si bé tothom té accés al Programa d'identificació visual, en trauran especial profit els usuaris interns de la Generalitat i els proveïdors (professionals de la publicitat, del disseny i de les arts gràfiques).

Data d'actualització: 21/01/2016
Revisió: periòdica 

Data d'actualització: 11.08.2010